Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun da ağaçta mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri müdahalesiyle aşağıya indi

İskenderun da ağaçta mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri müdahalesiyle aşağıya indi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde köpekten kaçan ve bir palmiye ağacının tepesine kadar tırmanarak yukarıda mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri müdahalesiyle aşağı indi.

İskenderun Sahilinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Barış Manço parkında, köpekten kaçtığı öğrenilen kedi bir palmiyenin tepesine kadar tırmandı, ancak tekrar inemedi.

Durumu fark eden vatandaşlar 112 çağrı istasyonunu arayarak kısa sürede bölgeye İtfaiye ekipleri yönlendirildi. Gelen ekip, yaklaşık 5 katlı binanın yüksekliğindeki palmiyeye itfaiye merdiveniyle ulaştı, mahsur kalan ve aşağıya inemeyen kediyi kurtarmaya çalıştı. Palmiye dallarının tepedeki kediye ulaşmada sıkıntı yarattığı kurtarma çalışmalarında, itfaiye erleri bir süre uğraştı. İtfaiye erleri tarafından yapılan çalışmaları ise çevredeki vatandaşlar meraklı ve heyecanlı bakışlar arasında izledi.

İtfaiye erlerinin palmiyenin tepesinde tutup aşağıya indiremediği kedi ise, can havliyle kendi ağacın gövdesinde yarıya kadar indikten sonra yaklaşık altı metre yükseklikten kendini zemine bıraktı. Dört ayak üzerine asfalta atlayan kedi herkesin şaşkın bakışları arasında kaçarak hızla kayboldu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER