Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun 'da Çöp Konteynerleri Özel Araçla Dezenfekte Ediliyor

İskenderun ‘da Çöp Konteynerleri Özel Araçla Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs ile mücadele kapsamında etkin bir çalışma yürüten İskenderun Belediyesi, ilçede bulunan bütün çöp konteynerlerini dezenfeksiyon işlemlerini sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları sürürken bir yandan da çöp konteynerleri özel araçla dezenfekte ediliyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koordinesinde,envıtec ekipleri ile birlikte yapılan çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama aracı  ile yıkanıyor, daha sonra da dezenfekte ediliyor.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,”Kent genelinde korona virüse karşı önlem ve tedbir çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.Bu çerçevede hafta sonunda Hürriyet, Yenişehir ,Kanal Boyu,Akçay ve Fatih Sultan Mehmet mahallesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp konteynerlerinin dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirdi.Çalışmalar diğer bölgelerde aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak halkımıza daha sağlıklı bir yaşam ve hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz “şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER