Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun Efsane Sporlu Katırancı'dan Double Hatrick

İskenderun Efsane Sporlu Katırancı’dan Double Hatrick

Hatay 2. Amatör küme (B) Grubu lideri İskenderun Efsane Spor ve Sarıseki Spor karşılaşmasına İskenderun Efsane Spor’lu genç oyuncu Seymen Katırancı damga vurdu. Katırancı maçta double hatrick yaparak 6 gole imza attı.

İskenderun Efsane Sporlu Katırancı’dan Double Hatrick

5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmanın sonucunda İskenderun Efsane Spor, Sarıseki Spor’u büyük farkla 8-2 mağlup etti.

Seymen Katırancı Fileleri 6 Kez Havalandırdı

Hatay 2. Amatör küme (B) Grubu lideri İskenderun Efsane Spor, genç yeteneği Seymen Katırancı’nın attığı 6 gol ve Buğra Azak ile Burak Kurt’un golleri ile 8-2 Sarıseki Spor’u mağlup etti. Sarıseki Spor’un gollerini ise Aykut Ünal ve Çağrı Demirci attı.Açık ara farkla maçı kazanan İskenderun Efsane Spor’a genç yetenek Seymen Katırancı’nın double hatricki damga vurdu.

İskenderun Efsane Sporlu Katırancı’dan Double Hatrick

Karaağaç’ta oynanan Arsuz İlk Adım Spor ve Nardüzü Gençlik Spor maçının Arsuz’un 1-0 galibiyetiyle sonlanması ile İskenderun Efsane Spor, 18 puanda lider konumunda bulundu. İkinci sırada Erzin Gökdere Spor 17 puanla, üçüncü sırada Arsuz İlk Adım Spor 15 puanla, dördüncü sırada Asaş Spor 14 puanla yer aldı.

Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER