Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun Engelliler Süper Ligden düştü!

İskenderun Engelliler Süper Ligden düştü!


Limakport İskenderun Engelliler kader maçlarında çok mücadele etti, izlerken sayı yaptıklarında sevinen, kaçırdıklarında kahrolan bir avuç aile yakını ile engellilerin desteği takımı süper ligde tutmaya yetmedi.

Kıt imkanlarla devler liginde bir ilçe takımı olarak kendi yüreklerini ortaya koyarak Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Hatay Temsilcisi Limakport İskenderun Engelliler takımı sezonun kader maçında Balıkesir Engelliler Kulübünü konuk etti.

Türkiye’nin yüksek bütçeli dev kulüplerinin arasında tek ilçe takımı olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde Hatay’ı temsil eden Limakport İskenderun Engelliler Kulübü Sakarya Spor Salonunda rakibi Balıkesir ekibi ile oynadığı karşılaşmayı her zamanki gibi sporcu aileleri izledi. İlk periyottan dördüncü periyota kadar her anı heyecan dolu karşılaşmada İskenderun ekibi büyük mücadele verdi. Maç boyunca sporcu aileleri, atılan her sayıda büyük sevinç yaşadı, rakibin attığı her sayıda da adeta kahroldu. Çok stresli geçen karşılaşmada ev sahibi İskenderun ekibi yüreğini koyduğu karşılaşmada, 62-62 durumu eşitlediği son periyotta, rakibin üst üste sayılarına engel olamayınca sahadan 69-76’lık skorla hem mağlup ayrıldı, hem de süper ligden düştü.

Hatay’ın adını süper lige taşıyan kocaman yürekli sporculardan oluşan İskenderun Engelliler kulübünün süper Lige çıktığında etraflarında bulunanların düşerken yanlarında olmaması, sadece bir avuç engelli ile ailesinin tribünden mücadeleye destek vermesi, kaybettiğinde de kahrolması dikkatlerden kaçmadı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER