Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun Engellilerden Çifte Başarı

İskenderun Engellilerden Çifte Başarı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Ankara ile Aksaray’da düzenlenen yüzme ve masa tenisi müsabakalarda Limakport İskenderun Engelliler Spor Kulübü sporcuları çifte başarıya imza attı.

Federasyonun faaliyet programında yer alan ve 18 Ocak tarihinde Aksaray’da 124 sporcunun katılımı ile gerçekleşen yüzme Türkiye Şampiyonasında ilçeyi temsil eden Limakport İskenderun Engelliler Spor Kulübü sporcusu Umut Akbay sıkletinde Türkiye üçüncüsü oldu. Akbay başarısıyla kenti gururlandırırken, Türkiye yüzme milli takımına seçildi.

Limakport İskenderun Engelliler Spor Kulübü sporcusu Umut Akbay ilk defa katıldığı yüzme Türkiye şampiyonasında bu derece ile gelmenin haklı gururunu yaşadığını ifade ederek “Hedefim milli takımda kendimi geliştirip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonun Faaliyet programında yer alan ve Ankara’da 196 sporcunun katıldığı masa tenisi Türkiye Şampiyonasında da Limakport İskenderun Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Sinan Aslan Türkiye üçüncüsü oldu. İskenderun’un adını tüm Türkiye’ye duyuran başarısıyla Sinan Aslan da milli takıma seçildi.

Başarılı sporcu Sinan Aslan, Limakport İskenderun Engelliler Spor Kulübünün sadece Basketbol değil bedensel engelli tüm branşlarda başarılı bir kulüp olduğunu vurgulayarak “İmkan verildiğinde neleri başara bileceğimizi tüm Türkiye gösterdiğimize inanıyorum. Mili forma altında daha birçok başarı elde edeceğimize inanıyorum bizler kendimize inanıyoruz yeter ki İskenderun halkımızda bize inansın önümüzde hiçbir engel duramaz” şeklinde konuştu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER