Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun FK   3. sahibinde yeni patronun ‘üçüncü ligden süper lige uzanan’ projesi...

İskenderun FK   3. sahibinde yeni patronun ‘üçüncü ligden süper lige uzanan’ projesi dikkat çekti

İskenderun FK ‘nın 3. sahibi olan  Hakan Bolat’ın bir basın toplantısı düzenledi
İskenderun FK A.Ş’yi satın alan Başkan Hakan Bolat yıllardır özlemi çekilen turuncu-mavili ruhu yeniden canlandırmak için ekibiyle hazırladığı ‘üçüncü ligden süper lige uzanan’ projeyi kamuoyu ile paylaştı.

İskenderun FK ‘nın 3. sahibi olan  Hakan Bolat’ın bir basın toplantısı düzenledi  

İskenderunspor ruhuyla büyüyen ve çocukluğu Beş Temmuz stadını kapısında yatarak geçirdiğini ifade eden  Hakan Bolat, yıllar önceki efsane turuncu-mavili kulübü yeniden eski günlerine kavuşturmak istediğini söyledi.

İskenderun FK A.Ş.’yi satın alan Hakan Bolat, üçüncü ligde mücadele eden kulübün son Belediye Kütahya maçı galibiyetiyle Play Off maçlarına katılma hakkı kazanmasıyla başlayan ve süper lige kadar uzanacak bir süreci kurduğu ekibiyle birlikte planlayarak, içerisinde ikinci ligden ve yurt dışından başka takımlarında bulunduğu projesini anlattı.

İskenderunspor’u süper lige çıkaracağız”

 

Bolat, İskenderunspor artık şirketleri tarafından tamamı satın alındığının altını çizerek “Bundan sonra daha profesyonel bir ekiple, yapacağımız uluslararası teknik destek ve çalışmalarla çocukluğumun hayali İskenderunspor’u süper lige çıkaracağız” dedi.

İskenderun sporun artık dernek statüsünden çıkıp, şirketleştiğini dolayısıyla ekonomisinin de kendileri tarafından karşılanacağını belirten Hakan Bolat “Kimseden, İskenderun halkından maddi bir beklenti içinde olmayacağız. Hiçbir kurumdan para da istemiyoruz, bizim tüm bütçemiz ve ekiplerimiz hazır. Üçüncü ligden aldığımız bu takımımızı şirket anlayışıyla kap amacıyla yöneterek başarıya taşıyacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER