Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun FK Sportif Direktörü Güney Kanat"Camiamızla birlikte daha güzel günlere kavuşacağız"

İskenderun FK Sportif Direktörü Güney Kanat”Camiamızla birlikte daha güzel günlere kavuşacağız”

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü Sportif Direktörü Güney Kanat, Spor yazarlarına açıklamalarda bulundu
Kanat yaptığı açıklamada, “Hafta sonunda oynadığımız Ağrı 1970 Spor maçına 3’ü Corona-19 hastası, 4’ü de prosüdür nedeniyle 7 futbolcumuzu kadroda yer veremedik. Bunlarla birlikte 2 futbolcumuz da sakat sakat oynattık ve 1 kaleci ile mücadele ettik. Bizler Ağrı spor karşısında aldığımız yenilgiden dolayı üzüntülüyüz.
Lig uzun bir maratondur.  Turuncu Mavili Camiamızla birlikte daha güzel günlere kavuşacağız” dedi.
TÜM MAÇLARIMIZI DEPLASMANDA OYNUYORUZ
Spotif Direktör Güney Kanat saha konusuna da değinerek, “Yapılan tüm gayretlerimize rağmen Futbol federasyonundan izin alarak sahamızda oynayamadık. Tüm maçlarımızı deplasmana oynamak zorunda kaldık. Diğer takımlar olduğu gibi bizler de bir an evvel sahamızda oynamayı arzu ediyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız da bunun için yoğun emek verdi. Başkanımız Fatih Tosyalı’da teşekkür ediyoruz”dedi.
LİGİ İYİ YERDE BİTİRMEYİ ARZULADIĞIMIZI SÖYLEMİŞTİK
Kanat daha sonra açıklamasını şöyle sürdürdü, “Apar topar topanlandığımız lig öncesinde imkanlarımız dahilinde  bir kadro kurarak sezonu iyi bir yerde bitireceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzün de arkasındayız. Turuncu avili camiamızdan biraz sabır  beklemekteyiz. El ele, kol kola İskenderunumuzu güzel günler beklemektedir” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER