Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun Gençlik Merkezi Alan Genişletti!

İskenderun Gençlik Merkezi Alan Genişletti!

 
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin Erzin’den Belen’e 6 ilçeye hizmet verdiklerini belirterek Mart, Nisan ve Mayıs aylarının gençlik programları açısından en hareketli dönem olduğunu söyledi.

İskenderun Gençlik Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen İlçe Müdürü Ahmet Keskin, merkezde çalışmaların tüm hızımızla devam ettiğini belirterek “İlkbahar ayları bizim en hareketli zamanlarımız. Tabiî ki her türlü gence ulaşmak istiyoruz. Bütün gençlerimize dokunmaya çalışıyoruz” dedi.

Hizmet alanlarının sadece İskenderun’la sınırlamak istemediklerini vurgulayan Ahmet Keskin “Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin’e kadar bütün Gençlik Merkezleri ile çalışmalar yapıyoruz. İskenderun Gençlik Merkezi olarak büyük bir projeye imza atmaya hazırlanıyoruz. Projemizin ismi ‘Siz Gülün Diye, Dağları Düz Ederiz’ Bu projedeki amacımız Hatay genelinde daha doğrusu İskenderun Gençlik Merkezimizin sorumluluk alanı içerisindeki sadece dağ köylerinde yaşayan gençlerimizden, çocuklarımızdan oluşan 15 kişilik ekiple çalışmalar yapacağız. Ulaşımlarından, yeme içmelerine kadar her şeylerini biz karşılayarak, dağ köylerinden gençlerimizi ve çocuklarımızı alacağız önce şehrimizdeki alışveriş merkezine getireceğiz. Oyun ve sinema salonlarında eğlenmelerini sağlayacağız. Ardından yemeklerini yedirip, alışveriş merkezinde küçük bir tur atacağız. Bu faaliyetin ardından gençlerimizle birlikte sahile gideceğiz. Yine onlarla sahil gezimiz olacak. Doğal çocuk parklarımızdan bir tanesine gideceğiz. Girişimlerimiz sonucunda sahilde tekne gezimiz olacak” diye konuştu.

Gençleri Gençlik Merkezinde ağırlayıp, ‘Adabı muaşeret ve değerler eğitimi’ gibi çalışmalar hakkında bilgiler veren Ahmet Keskin şöyle devam etti: “Gençlik merkezimizde eğlenmelerini sağlayacağız ve en son tekrardan onları evlerine götüreceğiz. Projemiz okul kapanana kadar ilk etapta her hafta devam edecek ve her hafta 15 öğrencimiz olacak. 23 Nisan’a kadar getirdiğimiz gruplarımızdan profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarımız gruplarımızın duygularını yansıtacak fotoğraflar çekecekler. 23 Nisan’da sergimiz olacak…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER