Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Heripus 2020 Yılının İlk Konserini Verecek

İskenderun Heripus 2020 Yılının İlk Konserini Verecek

Hatay‘ın İskenderun ilçesinde çok sesli koro kültürünü yerleştirmek için yola çıkan İskenderun Heripus Çoksesli Korosu Şef Erhan Kara yönetiminde 16. konserini verecek.Konser, 31 Ocak 2020 tarihinde Doğa Koleji salonunda gerçekleştirilecek.

İskenderun Heripus 2020 Yılının İlk Konserini Verecek

Yeni konseri için çok çalışan Şef Erhan Kara’nın yönettiği İskenderun Heripus çok sesli korosu 2016 yılında kuruldu. Çok sesli korosu geride kalan 4 yılda 15 konser gerçekleştirdi. İskenderun’da çok sesli koro kültürünün yerleşmesine de önemli katkı sundu.

İskenderun Heripus, 2020 Yılının İlk Konserini İskenderun’da

Bugünü kadar 3 festivale katıldıklarını ve ödüle layık görüldüklerini belirten İskenderun Heripus Çok Sesli Korosu Şefi Erhan Kara, “Bu yılın ilk konserini de İskenderun’da 31 Ocak Cuma günü Doğa Koleji salonunda gerçekleştireceğiz. Konserimize tüm halkımızı bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

Hatay’da ve bu kentte böyle bir koronun bulunması gerçekten çok önemli olduğunu vurgulayan İskenderun Heripus Çok Sesli Koronun koristlerinden Gamze Altun da “Burada tüm ekip arkadaşlarımızla ciddiyetten asla taviz vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda kamp dönemindeyiz. 31 Ocak tarihinde yapılacak konserimize tüm halkımızla bir arada olmak istiyoruz” sözlerini kaydetti.

Diğer güncel altın haberleri için: Altın Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER