Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kendi aralarında para toplayarak Ece Akar'a elektrikli...

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kendi aralarında para toplayarak Ece Akar’a elektrikli bisiklet aldılar.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş önderliğinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli kendi aralarında para toplayarak İsmet İnönü Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ece Akar’a elektrikli bisiklet aldılar.
İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilip getirilen Ece Akar, bu beklemediği sürpriz karşısında hem çok sevindi, hemde duygulanarak gözleri doldu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in eşi Sevda Güneş’inde yalnız bırakmadığı  günde duygularını ifade eden başarılı Ortaokul öğrencisi Ece Akar, “Polis abilerime çok teşekkür ederim. Bu günün hayatımda çok özel yeri olacak. Bizleri koruyup kollayan polislerimiz aynı zamanda böyle bir düşünce ile kalplerimizi bir kez daha kazanmışlardır. Onlara hep dua edeceğim. iyiki varsınız” dedi. Ece Akar’ın annesi Sevda Akar da bu sürpriz karşısında duygulanarak “Ben Ece’yi okula götürürken çok zorlanıyorum. Çok teşekkür ederim,iyiki varsınız” diyerek, her zaman hayır dualarımızda olacaksınız”ifadesinde bulundu.

Okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın. sana güveniyorum.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise “Sen bizim canımızsın. Bu bisikletle okuluna gidip
geleceksin. Okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın. sana güveniyorum. sen bizim bir kızımızsin artık” şeklinde konuştu. Her fırsatta yardima ihtiyaci olan herkese elinden geleni esirgemeyen Nevzat Güneş, vatanımıza ve milletimize bağlılığıyla polisin sosyal yardım görevinin bilincinde olan bir emniyet müdürü olarak bir çocuğumuzun daha yüzünü güldürmesi bir kez daha takdirle karşılandı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER