Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun Kasaplar Odası Başkanı Güven Tazeledi

İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Güven Tazeledi

İskenderun Kasaplar Odasının olağan genel kurulunda iki listenin yarıştığı seçimlerde üyeler mevcut başkan Nevzat Sert ve yönetimine güvenoyu verdi.

Divan Başkanlığını HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği) Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün yaptığı genel kurulda Nevzat Sert ile Zeki Deletioğlu’nun listeleri yer aldı. Yapılan yoklamanın arından birlik ve beraberlik mesajı veren Divan Başkanı Teksöz, kazanan kişinin diğerini tebrik etmesini istedi. Adaylardan Zeki Deletioğlu seçimi üyelerin tercihinin belirleyeceğini ifade ederek “Biz de aday olduk, kim kazanırsa tebrik edeceğiz” dedi.

Yapılan oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı. Yapılan sayımda Nevzat Sert’in listesi 95 oy alarak güven tazelerken, Zeki Deletioğlu da 30 üyenin oyunu alabildi. Üyelerin güven oyunu alarak bir dönem daha Başkan seçilen Nevzat Sert ise birlik ve beraberlik içerisine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi esnafımızın sorunlarının yakın takipçiliğini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER