Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Kiliseleleri Noel'i Çoşkuyla Karşıladı

İskenderun Kiliseleleri Noel’i Çoşkuyla Karşıladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Katolik ve Ortodoks kiliselerinde Hristiyan dünyasının en büyük bayramlarından biri olan Noel için etkinlikler ve ayinler düzenlendi. İskenderun’da büyük bir çosku ile karşılanan Noel etkinliğine İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Sn. Ayşenur Yönden katıldı.

Noel Bayramı münasebetiyle Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Papaz Dimitri Yıldırım’ın da eşliğinde Kaymakam Yönden ve eşi, Hristiyan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, noel bayramları dolayısıyla tebrik ederek, gönül bağı, dostluk ve kardeşliği pekiştirdi.

2020 için Güzel Temennilerde Bulunuldu

Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, “Bugün güzel Noel bayramında devletimizin, milletimizin sıcak ilgisini hissettiren bize, başta kaymakamımız Yönden ile eşine, belediye başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve Arsuz Belediye Başkanımız Asaf Güven’e, katılan tüm misafirlerimize canı gönülden bütün cemaatimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Yüce rabbimiz, yüce devletimize yeni yılda barış, her türlü güzellikleri nasip etsin inşallah. Bütün dünya insanlığına bu temennilerimi tekrar ediyorum ve diliyorum ki inşallah 2020 yılı başta ülkemize, bütün dünya alemine hayırlara vesile olur, hepinizin nezdinde yönetim kurulumuz, pederimiz Dimitri Yıldırım adına Kaymakamıma, belediye başkanlarıma şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER