Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİskenderun Meydan Spordan Galibiyet

İskenderun Meydan Spordan Galibiyet

Mehmet Öztürk sezonunun startının verilmesinden önce Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün ile Futbol İl Temsilcisi Müfit Tatlı, yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilediler.
2023-2024 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi ile 1. Amatör Ligi, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla start aldı. İskenderun 5 Temmuz dış sahada oynanan karşılaşma öncesinde Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün ile Futbol İl Temsilcisi Müfit Tatlı, yeni sezon öncesinde Depremde hayatlarını kaybedenlere başsağlığı dilemelerinin ardından takımlara başarılar dilediler.
Mehmet Öztürk Futbol sezonunun ilk haftasında İskenderun Meydan Spor ile İskenderun Yıldız Spor takımları 5 Temmuz dış sahasında karşılaştı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, İskenderun Yıldız Spor‘u 5-3 mağlup etti.
Berat Buğra Çelik, Alican Turunç ile M. Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Meydan Spor’un gollerini Fırat Kaya (2), Muhammed Tuncer (Pen), Enes Sağlam ile Nureddin Ersoy atarken, İskenderun Yıldız Spor’un gollerini de Halis Aktuğ (2) ile Furkan Kaplan.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER