Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun Spor 2 Yahyalı Spor 1

İskenderun Spor 2 Yahyalı Spor 1

Koray Kurt’un firikik’ten attığı güzel gol dakikalarca ayakta alkışlandı. Tolga Akyüz ise attığı sık golle Turuncu Mavilileri sevince boğdu. İskenderun Sporlular sahaya, “Adem Kırdar Ölmedi, Kalbimizde Yaşıyor” pangartıyla çıktı.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadeleeden Güney Temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, zorda olsa bir engeli daha aştı. Turuncu Mavililer, 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmada Koray Kurt ile Tolga Akyüz’ün güzel golleri ile Yahyalı Spor’u 2-1 mağlup ederek puanını 6 ya çıkarttı.İskenderun Sporlular sahaya, “Adem Kırdar Ölmedi, Kalbimizde Yaşıyor” pangartıyla çıktı.

Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ahmet Cengiz Gök, Sinan Bülbül ile Abdullah Mesut Doğru’nun yönettiği müsabakanın ilk yarısında gerek 5 Temmuz İskenderun Spor, gerek ise Yahyalı Sporlular ellerine geçirdikleri gollük pozisyonu cömertçe harcayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Misafir Ekip Yahyalı Spor’un geliştirdiği ani atakta, Kaleci İsmail’in üzerinden aşırttığı topu İsmet Yazgan filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Gelen bu golün ardından Yahyalı Sporluların geliştirdikleri ataklarda, 5 Temmuz İskenderun Spor kalecisi İsmail Turhan, yaptığı güzel kurtarışlarla gole izin vermedi.

TURUNCU MAVİLİLERİN SIK GOLLERİ

Karşılaşmanın 82. dakikası oynanaıyordu. 5 Temmuz İskenderun Spor’un cezaalanı dışarısından serbert atış kazandı. Topun başına geçen Koray Kurt, meşin yuvarlağa direk filelere gönderince Yahyalı Spor Kalecisi Bülent Aygün, gol olduğunu ev sahibi futbolcularının sevincinin ardından öğrenebildi. Koray Kurt’un bu golü taraftarlar atarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Karşılaşmanın 1-1 berabere sonuçlanması beklenirken, 90×3. dakikada 5 Temmuz İskenderun Spor’un defans elamanı Tolga Akyüz, şık kafa golüyle topu Yahyalı filelerine gönderinde Turuncu Mavili camiada sevinç görülmeye değerdi.

İskenderun Spor, Elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 6 ya çıkarttı.

 

BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA SEVGİ SELİ

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’un galibiyeti iskenderun ve yöresinde sevinçle karşılanırken, taraftarlar ve futbolcular verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Maçın bitiş düdüğünün ardından galibiyetin mimarı futbolcular İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı omuzlarına alarak sevgi gösterilerinde bulunurken, Turuncu Mavili taraftarlarda dakikalarca ayakta alkışladı.

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, galibiyetten sonra teknik heyet ve futbolcuları kutladı…

“TURUNCU MAVİLİ CAMİA BAŞARINIZIN DEVAMINI BEKLİYOR”

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’un Yahyalı Spor karşısında aldığı galibiyetin ardından tebrik yağmaya devam ediyor.

Beraberinde Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Destek Hizmetleri Müdürü Ergün Saydam, kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan yardımcısı Suat Alpaydın ile birlikte futbolcuların soyunma odasına giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik etti. Başkan Tosyalı, “Daha işin başlarındayız. Sizler gecikmeli de olsa bizleri sevindirdiniz. Bizler de arkadaşlarımızla birlikte sizlere destek olmak için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Turuncu Mavili camiamızı sevindirdiğiniz için, arkadaşlarımız ile birlikte sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Turuncu Mavili camia başarılarınızın devamını bekliyor” dedi. Başkan Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları ve yöneticiler, karşılaşma öncesinde de futbolcuların soyunma odasına giderek başarılar dilediler.

Bu arada İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları ve kulüp yöneticileri Merhum Adem Kırdar’ın 10 yaşındaki oğlu Beyazıt Bestami Kırdar’ı da yanlarına alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER