Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Spor için Birlik zamanı

İskenderun Spor için Birlik zamanı

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptıkları konuşmalarda İskenderun Spor‘un başarısı için gerekli desteği vereceklerini söyledi.
İskenderun Spor için Birlik zamanı
HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, üzeride Türk Bayrağı, Hatay Spor logosu ile İskenderun Spor’un logosunun da bulunduğu atkı ile gazetecilere poz vererek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
İskenderun Spor için Birlik zamanı
İskenderun Ramada otelinde organize edilen imza töreninde konuşan İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, geçmişin unutulması gerektiğini belirterek, “Ben İskenderun Spor’un kulüp başkanlığına gelmemle birlikte söylediğimi tekrar  söylüyorum. Başarıyı yakalamamız için birlik ve beraber olmamız gerekmektedir. Geçmişi unutacağız. Hatay Spor’da bizim, İskenderun Spor’da bizim, Kırıkhan Spor’da bizim, Reyhanlı Spor’da bizim, Diğer tüm takımlarımızda bizim.  Hepimiz takımlarımızın başarısına katkı sağlayacağız. İskenderun Sporumuzun maçları çakışmadığı zaman tüm takımlarımızın maçlarına gideceğim ve destek olacağım” dedi.
İskenderun Spor için Birlik zamanı
Başkan Hakan Bolat’ın bu konuşması davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

İskenderun Spor’un Başkan yardımcısı Gülcan Polat, imza törenine katılan protokol üyelerini samimi bir şekilde karşılayarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER