Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun Spor Zirveye Ortak

İskenderun Spor Zirveye Ortak

 Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor, Reyhanlı Tayfur Sökmen stadında oynanan ve 1200 civarında taraftar topluluğunun heyecanla izlediği müsabakada misafir ekip İskenderun Spor, Reyhanlı Spor’u 1-0 mağlup etti.

Gaziantep bölgesinden Adem Bozkurt, Halil Karakuş ile Mehmet Yağcı’nın yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor’u golünü 17. dakikada Ali Yıldırım attı.

Müsabakanın 90×3. dakikada ev sahibi Reyhanlı Belediye Spor’dan Yusuf Mersin, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.

Reyhanlı Belediye Spor sahaya “Tusuf’ta futbol uynamak istiyor” pangartıyla çıkarken, Turuncu Mavili 5 Temmuz İskenderun Spor’un golünü atan Ali Yıldırım, müsabakanın 74. dakikasında yerini Haşim Ateş’e bıraktı.

Alınan bu sonucun ardından Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda İçel Spor 9 puan ile lider durumda bulunurken, 5 Temmuz İskenderun Spor ise aynı puana sahip gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Grupta 7 puan ile Sorsun Spor üçüncü, 6 puana sahip Ceyhan Spor ile Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor’da 4 ve 5. sırada yer alıyorlar.

Haftayı Reyhanlı Spor galibiyeti ile kapatan 5 Temmuz İskenderun Sporlular sevincini taraftarlarıyla kutladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER