Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİskenderun Spordan Ebedi Dostluk Sözleri

İskenderun Spordan Ebedi Dostluk Sözleri

Turuncu-Mavili ekip, geçtiğimiz hafta sonu grupta ikinci sırada yer alan GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 4-3 mağlup ederek camiasını sevince boğdu. Grupta üstü üste 2 galibiyet alan Turuncu-Mavili ekip puanını da 19’a çıkardı. Klasmanda 7. sıraya yükselen temsilcimiz bu hafta sonu da yine zirve mücadelesi veren ekiplerden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü sahasında ağırlayacak.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bu hafta sonu oynanacak olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçının da önemine değindi. ‘Ebedi Dostluğa’ dikkat çekerek açıklamalarda bulunan Başkan Bolat, deprem sonrasında Iğdır temsilcisinin desteklerine de değinerek; “Bilindiği üzere 19 Kasım Pazar günü TFF 2 Lig’in 14. haftasında dost ve kardeş takımımız Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü misafir edeceğiz.

6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem sonrası şehrimiz için maddi ve manevi birçok destekte bulunan Iğdır FK Başkanı ve Iğdır Milletvekili Sayın Cantürk Alagöz’ü, Iğdır Futbol Kulübünü ve kıymetli taraftarını şehrimizde misafir edecek olmak bizler için büyük bir mutluluktur.

Bu anlamda iki şehrimiz arasında oluşan dostluk köprüsü de çok kıymetli ve önemlidir. Hiç şüphe yok ki seyir zevki yüksek kora kor ve centilmenlik içerisinde bir mücadele izleyeceğiz. Eminiz ki bu müsabaka Türkiye’de örnek olarak gösterilecektir” diye konuştu.Öte yandan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un, 4. turdan dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası programı da TFF tarafından açıklandı. Açıklanan programa göre temsilcimiz İskenderunspor, Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile 7 Aralık Perşembe günü, saat 17.00’de Ankara Eryaman Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER