Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun TMMOB'da Geleneksel Gurur Gecesi

İskenderun TMMOB’da Geleneksel Gurur Gecesi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu, geleneksel olarak her yıl yaptığı TMMOB üyesi mühendis ve mimarların katıldığı gecede, 25., 40. ve 60. yılını dolduranlara rozet ve plaket verdi.

İskenderun TMMOB’da Geleneksel Gurur Gecesi

Meslekte 60. yılını dolduran İnşaat Mühendisi Mehmet Çelik’e Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli tarafından plaket verildi. Çelik, “Bir daha dünyaya gelsem yine mühendis olurum” diyerek duygusal anlar yaşadı.

Başkan Kamil Turan, Mehmet Çelik’le birlikte oğlu ve meslektaşı Aysan Çelik de meslekte 25’nci yıl ödülünü takdim etti.

İskenderun TMMOB’da Geleneksel Gurur Gecesi

Meslekte Kırkıncı ve Yirmi Beşinci Yılını Dolduranlara Ödül

Başkan Murat Durukan ve yönetim kurulu tarafından Makine Mühendisleri Odası’nda 40’ncı yılını dolduran “Mehmet Şimşek, İzzettin Reyhanoğlu, Aziz Saygılı, Mehmet Karakaş”a ve 25’nci yılı dolduran “Mustafa Ceyhun, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Hakan Baki”ye plaket ve rozetleri takdim edildi.

Meslekte 25’nci yılını kutlayan İnşaat Mühendisleri ise Cemal Güneş ve Aysan Çelik de ödüllerini aldılar.

Krize Rağmen Ayakta Kalma Mücadeleleri Sürüyor

Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, “Ülkemizde uzun süreden beri ekonomik kriz yaşanmaktadır. Halkın alım gücünü düşüren, iş yerlerinin kapanmasına neden olan, işsizliği ve yoksulluğu arttıran, ekonomik kriz her geçen gün hayatımızı daha fazla etkilemektedir.

Krize karşı, emeğimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkacağız.

Örgütlülük anlamında her geçen gün ilçe koordinasyon kurulu olarak büyüyoruz. İlçe koordinasyon kurulu bu yıl bünyesine Ziraat Mühendisleri Odasını da katarak 10 odaya çıkmıştır.

İKK olarak üye mühendislerimize ayrıcalık sağlanması amacıyla; Rende Oreks Petrol, Gelişim Hastanesi, Özel Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Melekler Kreşi Ve Kiga Dorf Anaokulu gibi kurumlarla protokol imzaladık. Bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu geleneksel geceyi düzenlememizdeki amaç, bu kara tablo içerisinde dahi olsa birlik beraberliği dayanışma ruhumuzu moral ve motivasyonumuzu arttırmaktır.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER