Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Yeni Sanayi  Sitesi Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Yeni Sanayi  Sitesi Çalışmaları Sürüyor

Sanayi esnafı ile Aşevi’nde bir araya gelen  İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni sanayi sitesine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Tosyalı, İskenderun yeni sanayi sitesi çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

İskenderun Yeni Sanayi  Sitesi Çalışmaları Sürüyor

Toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Gündeş, oda başkanları ve sanayi esnafları iştirak etti.

Hedefimiz, Gelişen ve Kalkınan İskenderun

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnaflarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Gündemimizde yeni sanayi sitesinin yeri ile ilgili çalışmalar var. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Bizler yapacağımız her şeyi kentimizin ve vatandaşlarımızın geleceği ve refahı için yapıyoruz. Gelişen ve kalkınan bir kent hedefliyoruz. Burada oda başkanlarımız ve esnaflarımızla sohbet etmeye görüş ve önerilerinizi dinlemeye geldik. Bundan sonrada istişare ederek, yaptığımız ve yapacağımız hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulunacağız.

İskenderun Yeni Sanayi  Sitesi Çalışmaları Sürüyor

Güçlü bir İskenderun için birlik ve beraberlik içerisinde ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Bizim tek bir amacımız var. Daha modern daha düzel, daha gelişmiş, bir İskenderun. Başka hiçbir amacımız yok. Düzenlenen toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam İskender Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı, esnafların sorunlarını dinleyerek istek, öneri ve taleplerine kulak verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER