Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun Yıldız Spor'da Play-Off Heyecanı

İskenderun Yıldız Spor’da Play-Off Heyecanı

2021-2022 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Karaağaç sahasında Arsuz Karaağaç Spor ile İskenderun Yıldız Spor karşılaşmasıyla devam edildi.

Hatay Bölgesi Hakemlerinde Berat Buğra Çelik, Abdullah Semerci ile Abdullah Sürücü’nün yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor, her iki yarıda atılan gollerle Arsuz Karaağaç Spor’u 5-0 mağlup etti.

İskenderun Yıldız Spor’un gollerini 23 ve 81. dakikalarda Yusuf Yücedağ, 47 ve 49. dakikalarda Emrullah Öztekin, 41. dakikada da Murat Deliveli attı. Alınan bu sonucun ardından Bölgemizin genç ve yetenekli Teknik Direktörlerinden Arif Özdemir’in çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor, puanını 18’e çıkartarak 2021-2022 Sezonu (A) Grubunda Play-Off’ta mücadele etmeyi garantiledi. Sarı Siyahlılar, Grupta Kırıkhan Spor ligden ihraç edildiği için bu maçtan da 3 puan hanesinde.

Bu arada (A) Grubu lideri olan ve 16 puanı bulunan Samandağ Gençlerbirliği Spor’da Play-Off cepte. Play-Off’a çıkacak. Diğer üçüncü takımda yapılacak karşılaşmaların ardından belli olacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER