Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Yolları Yenileniyor

İskenderun Yolları Yenileniyor

İskenderun Belediyesi, yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehir merkezi ve mahallelerde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bozuk ve bakımsız olan mahalle aralarındaki yolları düzelterek gerekli yenileme ve bakım çalışmalarını yapıyor.

İskenderun Yolları Yenileniyor

Vatandaşlar Bakımlı Yollardan Memnun

Mahalle sakinleri, “İskenderun Belediyemiz tarafından mahallemizde bozuk ve bakımsız olan yollarımız düzeltiliyor. Ekipler gerekli düzenlemeleri yaparak yolları ve kaldırımları güzel bir görünüme kavuşturuyor. Ufak tefek eksikliklerimiz var inşallah onlarda belediyemiz tarafından yapılacak. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve belediye ekiplerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz, çalışmalarının devamını diliyoruz” sözlerine yer verdi.

“Talepleri  Hızlıca Değerlendiriyoruz”

İskenderun Yolları Yenileniyor

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bekbele, Güzelçay ve kentin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çeşitli nedenlerle bozulan olan yollarda bakım, onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hızlı ve sağlıklı bir şekilde devam edecek” ifadesini kullandı.

 

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER