Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN’A İKİ ÖDÜL

İSKENDERUN’A İKİ ÖDÜL


İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nden Firdevs Yeğin ile Elmas Gül Koca Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2016-2017 sezonu “Yılın yelken sporcuları” ödülü aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2016 ve 2017 yılı Yelken Ödülleri Töreni hafta sonu, İstanbul Ataköy Olimpiyat Evi’nde gerçekleştirildi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olimpiyat Evi’nde bir araya geldiği törende Optimist, Laser, Finn, 420, 470, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü, Dragon ve Yat sınıflarında ödüller sahiplerini buldu.

Törende 2017 Optimist Sınıfı Junior Kızlar Balkan Şampiyonu İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Firdevs Yeğin ile 2017 Optimist Sınıfı Junior Kızlar Türkiye Sezon Şampiyonu Elmas Gül Koca, 2016 Optimist Kızlar Türkiye Sezon üçüncüsü, olarak ödül aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Yelken sporunun gelişmesi için çabalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Akdurak, “Yoğun eğitim hayatınızın yanı sıra bu spora gönül verdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Hepiniz, başarının bir bütün olduğunun birer kanıtısınız. Yarınımız olan sizlere daha iyi bir gelecek sağlamak üzere yoğun mesai harcayan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya da, sporcularının yine gururlandıran bir başarıya imza attığını ifade ederek “Kendilerini, sporcularımızın ailelerini, Antrenörümüz Gökhan Durkal’ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER