Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da 1 Kişi Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı

İskenderun’da 1 Kişi Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı

İskenderun‘da uyuşturucu madde almak için hırsızlık yapan ve Jandarma’nın JASAT ekipleri tarafından yakalanan kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığının dedektifleri JASAT tarafından Arpaderesi mahallesinde ikamet eden Ş.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde alabilmek amacıyla hırsızlık yaptığı bilgisi alındığı belirtildi. Konuyla ilgili 10.03.2022 tarihinde şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda Türk Telekom Müdürlüğüne ait yaklaşık 300 metre uzunluğunda yanmış kablo ile 20 gr. kenevir tohumu ve 4 adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirilerek şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Faili meçhul olayların aydınlatması amacıyla genişletilen soruşturma kapsamında Ş.Y. isimli şahsın Arsuz İlçesinde 2021 ve 2022 yılları arasında farklı zaman ve yerde meydana gelen 25 adet faili meçhul hırsızlık olayını gerçekleştirdiği alınan beyanından, kamera ve PTS görüntüleri ile istihbari bilgilerden tespit edilirken, Gözaltında bulunan şüpheli  Ş.Y., Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip 11.03.2022 tarihinde sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği açıklamada yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER