Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİskenderun’da 1 Mayıs Coşkusu…

İskenderun’da 1 Mayıs Coşkusu…

 
Yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı) Hatay’ın İskenderun İlçesinde coşkuyla kutlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında emek ve meslek örgütü üyesi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, trafiğe kapatılan İskenderun Atatürk Bulvarı Belediye Spor Kompleksi önünde toplandı. CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, İskenderun ve Arsuz İlçe teşkilatları, milletvekili aday ve aday adaylarının da katıldığı kutlamalar, toplanma noktasından yürüyüşle başladı. Ellerinde pankart ve dövizler bulunan kalabalık Atatürk Anıt Alanı’nda hazırlanan platforma kadar yürüdüler.

Kutlamaya katılanlar adına basın bildirisi okuyan KESK dönem sözcüsü ve Eğitim – Sen Şube Başkanı Mustafa Ünsal, “İnsanca çalışmak ve yaşamak için haklarımızı biliyoruz. Her türlü ayrımcılığa ve baskılara karşı özgürce, kardeşçe yaşamak istiyoruz” dedi.

Geniş güvenlik önlemi alındığı ve 256 polisin görev aldığı öğrenilen Atatürk Anıt alanında, katılımcılar Grup Sıla’nın şarkılarıyla 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı halaylar çekerek kutladılar.

01.05.2016 19:59:08
0

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER