Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'da 1 Yaşındaki Bebek 2. Kattan Düştü

İskenderun’da 1 Yaşındaki Bebek 2. Kattan Düştü

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1 yaşındaki Suriye’li Talal Bakfeluni 2. Kattaki evin penceresinden beton zemine düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar yürekleri hoplattı.

Hatay’da 1 yaşındaki bebek 2. Kattan beton zemine çakıldı durumu ağırHatay’ın İskenderun ilçesinde 1 yaşındaki bebek 2. Kattaki evin penceresinden düşerek beton zemine çakıldı olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre olay pac meydanı yakınındaki bir apartmanın 2. Katında meydana geldi. Havaların ısındığı şehirde evinin açık olan penceresinden aşağıya düşen henüz bir yaşındaki Suriye’li Talal Bakfeluni beton zemine çakıldı. Olayı gören apartman altındaki esnaflar hemen 112 acil servis ekibine haber verdiler. Sağlık görevlileri olay yerine geldiğinde kendinde olan bebeğin genel durumunun iyi olduğu gözlendi. Ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınan Talal Bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Görgü tanıkları “içerideydik ses duyduk dışarı çıktığımızda çocuk yerdeydi ambulansın gelmesini bekledik sonra anne babası geldi, çocuk koltuğa tırmanıp pencereden düşmüş Suriyeli bir aile Allah şifa versin “ şeklinde olayı anlattılar.

Ismet Biçen paylaştı: 21 Nisan 2020 Salı

 

İskenderun Pac Meydanında 1 Yaşındaki Bebek 2. Kattan Betona Çakıldı

Pac meydanı yakınındaki bir apartmanın 2. Katından düşen Suriye’li Talal Bakfeluni beton zemine çakıldı.

Apartman altındaki esnaflar olayı görüp hemen 112 acil servis ekibine haber verdi. Sağlık görevlileri olay yerine geldiğinde kendinde olan bebeğin genel durumunun iyi olduğu gözlendi.

Ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınan Talal Bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Görgü tanıkları “içerideydik ses duyduk dışarı çıktığımızda çocuk yerdeydi ambulansın gelmesini bekledik sonra anne babası geldi, çocuk koltuğa tırmanıp pencereden düşmüş Suriyeli bir aile Allah şifa versin “ dedi.

Etiketler:  iskenderuniskenderun haber,hatay,hatay haber,

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER