Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da 2 kaza bir ölü 2 yaralı

İskenderun’da 2 kaza bir ölü 2 yaralı

İskenderun ilçesinde Adliye kavşağı ile Numune-Mustafa Kemal Mahalleleri kavşaklarında meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir motosikletli diğeri yaya iki kişi yaralandı. Yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kazalardan birinde İskenderun’da Adliye önünde bulunan battı çıktıda seyir halinde giden otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına çarptı.
 Akşam saatlerinde Üniversite tarafından AVM tarafına geçmemesi gereken yerden geçen kadın hızla geçen arıcın çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrasında bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı kadının kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
İskenderun Eyüp Sultan Caddesi üzerinde motosikletli ile bisikletlinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında da iki sürücü de yaralandı. Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde Eyüp Sultan Caddesi Mustafa Kemal Numune Mahalleleri bağlantı kavşağında Karaağaç istikametinden İskenderun yönüne giden motosiklet, ara yoldan çıkan bisiklet ile çarpıştı. Kazada motosikletin ve bisikletin sürücüleri ayrı ayrı yerlere savruldu.
Çevredeki vatandaşlar yaralıların başında beklerken bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri iki farklı yere savrulan biri yaşlı sürücüleri ambulanslara taşıdı, polis ise kaza yerinde başka kazaların yaşanmaması için tedbir aldı. Orta refüje kadar savrulan motosiklet sürücüsü genç, çarptığı bisiklet sürücüsü ile aynı ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER