Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiİskenderun’da Artık Sarıyer Börekçisi'de Var

İskenderun’da Artık Sarıyer Börekçisi’de Var

Sarıyer Börekçisi, kendine has ürün çeşitliliği farklı lezzetleriyle İskenderun’da şube açtı.


Meşhur Sarıyer Börekçisi’nin İskenderun Şubesi’nin açılışına HBB İskenderun bölge Zabıta Müdürü Mehmet kaplan, yaptı.
Açılışta konuşan Kaplan, bir kentin sadece kendi firmalarıyla büyümesinin yeterli olmadığını, kent dışından gelen ve markalaşan firmalarla ekonomik dinamizmini daha da arttıracağını söyledi.

Sarıyer Börekçisi’nin İskenderun’da şubeleşmesinin kente renk katacağını vurgulayan Kaplan “Kendine özgü börekleriyle umarım halkın memnuniyetini kazanacak, diye düşünüyorum” dedi.

Sarıyer Börekçisi’nin ortaklarından Mehmet Başol da, firmanın aile şirketi olduğunu dile getirerek, “İstanbul’un birçok noktasında şubesi bulunuyor. İstanbul dışında da İzmir ve Antalya’nın tatil bölgelerinde satış noktaları da halka hizmet veriyor. Burayı tercih ettik çünkü İskenderun, ekonomik hareketliliği çok yüksek bir şehir. Ayrıca İskenderun halkı mutfağıyla ve damağıyla kendini ispatlamış bir kent. Börek de kendi mutfaklarında en önemli menülerinden biri, bildikleri tanıdıkları bir ürün. O yüzden biz de burada bir şube açma kararı aldık. İlk günden itibaren insanların bize yaklaşımı çok olumlu oldu. Bol çeşit bir menüye sahibiz. Hem ucuz hem de doyurucu çeşitlerle çok değerli İskenderunlulara hizmet vermekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

‘Hayırlı olması’ dileklerinin ardından açılış kurdelesinin kesilerek açılışı gerçekleştiren Mehmet Başol, ekip arkadaşlarıyla birlikte HBB Zabıta Müdürü Kaplan’a markayla ilişkin bilgiler verdi.

Adres: Kurtuluş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi No:70 / İSKENDERUN

İletişim:0326 614 0023

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER