Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'da Battı-Çıktı Rampası Çalışmaları Başlıyor

İskenderun’da Battı-Çıktı Rampası Çalışmaları Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan İsmet İnönü Bulvarı’na (Pac Meydanı) giden yolda yapılan battı-çıktı rampasının çalışmalarına 18 Şubat tarihinde başlanacağını duyurdu.

İskenderun’da Battı-Çıktı Rampası Çalışmaları Başlıyor

18 Şubat Salı günü, gece saatlerinde Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan İsmet İnönü Bulvarı’na (Pac Meydanı) giden yan yolun (Dönmez mevkii minibüs durakları) çalışmalar sırasında ulaşıma kapatılacağı öğrenildi.

18 Şubat “Dönmez Minibüs Durakları” Yolu Ulaşıma Kapanacak

18 Şubat Salı günü gece saatlerinde Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan İsmet İnönü Bulvarı’na (Pac Meydanı) giden yan yol (Dönmez mevkii minibüs durakları) ulaşıma kapatılacağı duyuruldu.

İskenderun ilçesi Tayfur Sökmen Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı (Pac Meydanı) arasında yapılan battı-çıktı projesini revize etmek adına başlatılacak olan çalışma kapsamında çalışmalar sürdürüyor. Yapılacak olan yönlendirme ve levhalar ile birlikte alternatif yol olarak Sahil Bulvarından gelecek olan sürücülerin Osmangazi Caddesi’ni (kapanan yolun arka sokağını) kullanmaları talep edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER