Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'da Hacizli Araçların Parçalarını Satan Çeteye Baskın

İskenderun’da Hacizli Araçların Parçalarını Satan Çeteye Baskın

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş şube ekipleri, hacizli veya araması olan araçları toplayarak parçalayıp piyasaya süren şebekeye baskın düzenledi.

İskenderun’da Hacizli Araçların Parçalarını Satan Çeteye Baskın

Gece operasyonu gerçekleştiren ekipler, hacizli veya araması olan araçları toplayıp parçalayan ve piyasaya süren kişiler üzerine takibe başladı.

İhbar Üzerine Harekete Geçtiler

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş şube ekipleri, takipte ve hacizli araçların piyasa değerinin çok altında alınarak parçalanıp piyasaya yedek çıkma parça olarak sürüldüğünü tespit etti.

Ekipler yaptıkları çalışma sonrasında motorların şase numaralanın da silinmiş olduğunu belirledi. Şirketlere ait olan piyasa değeri yüksek 6 otomobil, motor numaraları spiralle silinmiş araç motoru, 133 adet otomobil beyninin bulunduğu parçacıda piyasa değeri 100 bin tl olan hacizli veya takipteki araçların 15 bin TL gibi rakamlarla alınarak burada parçalanıp satıldığı öne sürüldü.

Polisin yaptığı baskınlarda ele geçen parçalanmış araçlarla ilgili soruşturma ve çalışmaların sürdüğü olayla ilgili üç şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER