Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da Muhteşem Tören

İskenderun’da Muhteşem Tören

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve kentimizin protokol erkanının katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebrikat töreni Kaymakamlık binasında gerçekleştirildi. Cumhuriyetin 98. yıldönümü münasebetiyle tertip edilen tebrik töreninde, Kaymakam ve kent protokolü tek-tek tebrikleri kabul etti.

İskenderun Kaymakamlığı yeni binasının bahçesinde pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen tebrikat törenine; Kaymakam İskender Yönden ve eşi hanımefendi Dr. Ayşenur Yönden’in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kurum ve kuruluşlarımızın müdür ve temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Teşkilatı Başkanları, STK Temsilcileri, Şehit Yakınları ve Muharip Gaziler, idari, adli ve askeri erkan ile basın mensupları katıldı.
Kaymakam Yönden, Milletvekili Şahin, 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tutucu, Belediye Başkanı Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fırat ve İSTE Rektörü Depci’nin katılımından oluşan protokol heyeti, tebrik kabulünün akabinde Kaymakamlık bahçesindeki mini kokteylde hoşsohbet ortamında katılımcılarla bir araya geldiler. Tebrikat Töreninin ardından Tören Alanına geçildi. İskenderun Atatürk Bulvarında gerçekleştirilen kutlama programında; Kaymakam İskender Yönden, beraberinde İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı olmak üzere, askeri araç üzerinde protokol üyelerini, tören birliklerini, kahraman gazilerimizi, törene iştirak eden tüm kurum ve kuruluşlarımızı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile muhterem halkımızı selamlamak suretiyle bayramlarını kutladı.
Törende ayrıca askeri birlikler ve okulların resmigeçit mangaları yürüyüşlerini gerçekleştirirken halkın coşkusu da görülmeye değerdi. Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü münasebetiyle tertip edilen tebrik törenine ve akabindeki Resmi Geçit Törenine ilgi oldukça büyüktü.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER