Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da Şiddet Gören Kadın Olay Anını Anlattı

İskenderun’da Şiddet Gören Kadın Olay Anını Anlattı

Hatay/İskenderun‘da evini bastığı eski sözlüsünü dövüp, cinsel saldırıda bulunarak yüzüne ve vücuduna kızgın yağ döken Resul Erkmen tutuklandı. Talihsiz kadın o anları, “Kiminle nişanlandığımı öğrenmek için telefonumu istedi. Hap içirdi, elimi, kolumu bağladı, defalarca yumruk attı. Sonra üzerime kızgın yağ döktü” diyerek anlattı.

GÖZYAŞLARIYLA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Saldırı sonucu yüzünde ağır yanıklar oluşan G.Ç., gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. G.Ç., “Kuzenlerimi evde misafir etmiştim. Onlar çıktıktan sonra kapı çaldı. Bir eşyalarını unuttuklarını ve onun için geri döndüklerini düşündüm. Kapıyı açar açmaz içeri eski sözlüm girdi. Boğazıma sarıldı. Nefessiz kaldım. Kiminle birlikte olduğumu, kiminle nişanlandığımı öğrenmek için telefonumu istedi. Bana hap içirdi. Elimi, kolumu bağladı, defalarca yumruk attı. Telefonu vermedim. Sonra üzerime kızgın yağ döktü” dedi.

DAVAYI KADIN PLATFORMU ÜSTLENDİ

G.Ç.’nin şikayeti üzerine İskenderun Kadın Platformu adına avukat Mehtap Sert davayı üstlendi. G.Ç.’nin 1,5 yıldır eski sözlüsünün tacizine uğradığını kaydeden Sert, “İlk tedavisi uygulandı. Ancak hastanedeki doktorlar grevde olduğu için yatış verilmedi. Pansumanı yapıldı. Daha sonra daha kapsamlı detaylı tedavi için hastaneye yatabilecek. Bu süreçten sonra vekil olarak İskenderun Kadın Platformu olarak davayı takip ediyoruz. Şiddetle mücadeleye devam edeceğiz. Kadın dayanışması yaşatır” diye konuştu.

Saldırıyı genç kadının ailesinin gerçekleştirdiğini öne süren Resul Erkmen, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avukat Mehtap Sert

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER