Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'da Tarihi İstanbul Börekçisi Açıldı

İskenderun’da Tarihi İstanbul Börekçisi Açıldı

İsa Esdal, Ayhan Pekel ve Hakan Aydın’ın ortaklığında Tarihi İstanbul Börekçisi’nin İskenderun Şubesi açılışı yapıldı. Tarifi ve lezzeti asırlık geçmişi sahip tarihi İstanbul Börekçisi İskenderun Şubesi açılışına, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Esnaf Odaları 2. Başkanı ve İskenderun Şoförle ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ile kalabalık davetli topluluğu iştirak etti.

İskenderun’da Tarihi İstanbul Börekçisi Açıldı

Tarihi İstanbul Börekçisi’nin İskenderun Şubesi Nerede?

Tarihi İstanbul Börekçisi, Şehit Pamir Caddesi üzeri İŞKUR hizmet binası karşısında hizmet vermeye başladı.Belen Belediye Başkanı Gül Tarihi İstanbul Börekçisi’nin açılış kurdelesini hayırlı olması temennisi ile kesti.

Başkan Gül, ikram edilen ürünleri tadarak, böreklere tam not verdi ve bol kazançlar diledi.

İskenderun Tarihi İstanbul Börekçisi Çeşitleri Neler?

Hakan Aydın, hem fiyat hem de kalite konusunda iddialı olduklarının altını çizerek “Kıymalı, patatesli, sade, peynirli, ıspanaklı ve su böreği gibi çeşitlerimiz vardır. Tamamı doğal malzemelerden imal ediyoruz. Ustalarımız da deneyimlidir. Bu özellikleri bir araya getirdikten sonra geleneksel tarifleri modern dokunuşlarla değerli İskenderunlulara sunuyoruz” ifadesinde bulundu.

Tarihi İstanbul Börekçisi Dörtyol’da da Şube Açacak

İskenderun’da Tarihi İstanbul Börekçisi Açıldı

Hakan Aydın “İsa Esdal ve Ayhan Pekel ile çıktığımız bu yolda amacımız, İskenderunlu hemşehrilerimize geçmişi yüz yıla dayanan ilk günkü lezzetini koruyan bu eşsiz tadı sunmaktır. Henüz bir haftalık olmamıza rağmen vatandaşlarımızın ilgisi, bizim aldığımız bu kararda ne kadar doğru olduğumuzu gösterdi. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.

İskenderun’dan sonra Dörtyol için de planlama yaptıklarının altını çizen Aydın, aynı lezzeti orada da sunmanın heyecanını şimdiden yaşadıklarını belirtti.

Yüzde 100 Doğal ve Katkısız Tatlar

Üretim ve hammadde ile ilgili bilgiler de veren Hakan Aydın şöyle konuştu: “Üretim yaptığımız ürünleri, deneyim ve bilginin harmanlanması ile yeni tatların yüzde 100 katkısız ve doğal olarak hazırlanması, sürekli olarak gelişen yenilikleri takip ederek, en güzel ürünleri sunacağız. Börek ve unlu mamuller konusunda uzmanlaşmış kadronun taze ve doğal ürünlerle hazırladığı lezzetlerimizi kalitemizden ödün vermeden, sunma çabası içerisindeyiz.”

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER