Cumartesi, Haziran 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da Uyuşturucu Ticaretine Darbe!

İskenderun’da Uyuşturucu Ticaretine Darbe!

 

 

 

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun’da uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda önemli bir başarı elde etti. Olayla ilgili 6 şüpheli yakalanarak adalet huzuruna çıkarıldı.

 

Edinilen bilgilere göre 17 Mayıs 2024 tarihinde İskenderun’da gerçekleştirilen operasyonda, E.S. ve M.Ç. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ile yasadışı silah ve ekipmanlara ulaşıldı.

 

Yapılan aramalarda 3,10 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1,10 gram sentetik kannabinoid hammaddesi (A-M), 1,40 gram esrar maddesi ve 0,75 gram metamfetamin maddesi bulundu. Ayrıca bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet hassas terazi ve bir adet payp cam aparat da ele geçirildi.

 

Operasyon kapsamında toplamda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, adli makamlara sevk edilerek işlemleri başlatıldı. E.S. ve M.Ç. hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 188. ve 191. maddeleri uyarınca işlem yapılırken, diğer 4 şüpheli hakkında ise sadece 191. madde kapsamında işlem yapıldığı belirtildi.

 

Hatay Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor ve toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına operasyonlarına devam edeceğini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER