Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun’da Yol, Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun’da Yol, Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin, yol, bakım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

İskenderun’da Yol, Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Halkımıza en iyi hizmeti vermek için ekiplerimiz kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor ” sözlerine yer verdi.

“Muhtarların Taleplerini Hızlı Bir Şekilde Yerine Getiriyoruz”

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kent genelinde yol, bakım, yenileme ve parke çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızdan tarafından gelen talepler hızlı bir şekilde yerine getiriliyor. Şuan da ekiplerimiz bir yandan yollarda parke döşeme çalışmaları yaparken, diğer yandan da asfalt yama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Birçok çok noktada ise yol düzenleme, tesviye çalışmaları gerçekleştiriyor” sözlerine yer verdi.

İskenderun’da Yol, Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Hep Birlikte Çok Daha İyi Hizmetler Yapacağız

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak çalışmalarımızı belirli bir plan ve çalışma programı dahilinde yapıyoruz. Hep birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız. Şehrimizin çehresini değiştireceğiz. Mahallelerimizde yer alan sorunları biliyoruz. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde olarak sorunları yerinde tespit ediyoruz” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER