Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'daki 47 Kıbrıs Gazisine Madalya Verildi

İskenderun’daki 47 Kıbrıs Gazisine Madalya Verildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası‘nda 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekâtına katılan 47 gaziye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ile Beraatı tören eşliğinde verildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ile Beraatı

Kaymakam İskender Yönden, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, Deniz Er Eğitim Alayı Komutanı Dz. P. Albay İbrahim Özdoğan, Kurum Müdürleri, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gazilerimiz ve Gazi aileleri, İTSO İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene iştirak etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ile Beraatı

47 Kıbrıs Gazisine “Milli Mücadele Madalyası ve Beraati” Takdimi

“Milli Mücadele Madalyası ve Beraati” protokol üyeleri tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyaları tüzüğü kapsamında,Kıbrıs Barış Harekatına katılan gazilere verildi.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan gazilere verilen madalyaya yönelik konuşan Kaymakam Yönden, ülkenin birlik ve beraberliğiyle vatan topraklarının bütünlüğü, aziz milletin selameti için canlarını feda eden kahraman gazilere büyük bir gurur ile madalyalarını takdim ettiklerini dile getirdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER