Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'daki Dostluk ve İstişare Toplantısında Birlik Mesajı

İskenderun’daki Dostluk ve İstişare Toplantısında Birlik Mesajı

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, geleneksel hale gelen sabah kahvaltısında bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

İskenderun’daki Dostluk ve İstişare Toplantısında Birlik Mesajı

Sabah kahvaltısında konuşan Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, birlikteliklerine dikkat çekip ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Her şeyden öte tüm zorluklara rağmen Hatay’daki kardeşliği örnek gösterip bu durumun örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade etti.

“Sosyal Projelerimizi Hayata Geçirdik”

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Yıl boyu sosyal projelerimizi hayata geçirdik. Bundan sonra da düzenli olarak devam edeceğiz. Önemli olan esnaflarımızın sükûnetini ve güvenliğini sağlayan kişiler ile istişare halinde kalmamızdır” ifadesinde bulundu.

“Birliktelik ile İstenilen Her İş Çözüme Kavuşturulabilir”

Birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşturulabileceğini söyleyen İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Asıl olan toplumda, paylaşarak yaşamayı bilmektir” dedi.

İskenderun’daki Dostluk ve İstişare Toplantısında Birlik Mesajı

Güneş, Oda başkanı Fırat’a kentin huzuruna dostluk ve kardeşlik eli uzattığı için teşekkür etti.

Dostluk ve İstişare Toplantıları Devam Etmeli

İskenderun’daki Dostluk ve İstişare Toplantısında Birlik Mesajı

Müftü Osman Şekerci, dostluk ve istişare toplantılarının devam etmesi gerektiğini belirterek, “Bir anlamda esnaf ve kurumları tanımamıza yardımcı olan aramızda dostluk köprüsü oluşturup sevgi bağı kurmamızı sağlayan Başkan Fırat’ı kutluyorum” sözlerini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER