Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun'daki Tepe Mahallerinde Huzur Operasyonları

İskenderun’daki Tepe Mahallerinde Huzur Operasyonları

Hatay‘ın İskenderun ilçesine bağlı tepe mahallerinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Yunus ekipleri tarafından huzur operasyonları yapılıyor.

İskenderun’daki Tepe Mahallerinde Huzur Operasyonları

Çok sayıda polis Buluttepe Mahallesi’nden başlayarak, birkaç grup halinde narkotik köpekleriyle birlikte güven uygulaması gerçekleştirirken, uyuşturucu satıcılarının yuvalanmasından, özellikle gençleri zehirlemesinden şikâyet edilen bölgede işi sıkı tutan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zaman zaman gerçekleştirdiği tarama çalışmalarıyla suç unsurlarını çökertme mücadelesi özellikle anne-babalar ile aileleri memnun etti.

Vatandaşlar, İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nün Çalışmalarından Memnun

Vatandaşlar başta, İlçe Emniyet Müdürü olmak üzere tüm polislere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çocuklarının bu zehrin ve ticaretini yapanların kıskacından uzaklaştığını söylediler.

İskenderun’daki Tepe Mahallerinde Huzur Operasyonları

Polisler, sokakta şüpheli görülen kişiler üzerinde üst araması ve kimlik bilgileri kontrolleri yaptı. Emniyet güçleri tepe mahallelerinin her noktasını narkotik köpekleriyle birlikte özellikle uyuşturucu konusunda cadde, sokak ve hizbe yerlerde araştırmalar yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER