Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun’daki Yeşil Alanlara Bakım Çalışması

İskenderun’daki Yeşil Alanlara Bakım Çalışması

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarına devam ediliyor.

İskenderun’daki Yeşil Alanlara Bakım Çalışması

Yeşil alanlarda kötü görüntüye sebep olan otlar bakımlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlü ekipleri, park alanları içerisinde yer alan spor aletlerinin ve oyun gruplarının yenileme çalışmalarını yazın olduğu gibi kışın da yoğun bir çalışma programı çerçevesinde gerçekleştiriyor.

İskenderun’daki Parklar Yeşilleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz Modern Evler Necip Fazıl Kısakürek İlk Okulu önündeki parkta bulunan oyun grupları ve kondisyon aletlerinin bakım, onarım ve tamirat çalışmalarını,Muradiye Mahallesinde ağaçlarda budama çalışmaları,Mustafa Kemal Mahallesinde parklarda tamir, bakım ve yenileme çalışmalarını, sahil bandında ise parkların ve yeşil alanların genel bakımını gerçekleştiriyor” ifadesinde bulundu.

İskenderun’daki Yeşil Alanlara Bakım Çalışması

Park ve Bahçelerdeki Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Edecek

Başkan Tosyalı,” Kentte bulunan park ve bahçelerde bakım ve onarım devam edecek. Amacımız halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek. Yapılan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir ” şeklinde konuştu.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER