Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderunlu Prof. Dr. Uğur Şahin, Coronavirüs Aşısı Çalışmalarında Başarıya Ulaşmak Üzere

İskenderunlu Prof. Dr. Uğur Şahin, Coronavirüs Aşısı Çalışmalarında Başarıya Ulaşmak Üzere

İskenderunlu Prof. Dr. Uğur Şahin, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs aşısı çalışmalarında başarıya ulaşmak üzere.

İskenderunlu Prof. Dr. Uğur Şahin, Coronavirüs Aşısı Çalışmalarında Başarıya Ulaşmak Üzere

Almanya’nın Mainz kentinde ikamet eden ve aslen Hatay ‘ın İskenderun ilçesinde kütüğü olan bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin’in kurucu ortağı olduğu biyoteknoloji firması BioNTech’in, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı için kendi kliniğinde başarılı testler yaptığı kaydedildi.

Hatay’lı Prof. Dr. Uğur Şahin’in Coronavirüs Aşısı Başarısını Dünya Takip Ediyor

Tüm dünyanın dikkatini çekmeye başaran Hataylı Bilim Adamı Şahin, BNT162 olarak adlandırılan aşının klinik denemelerine Nisan ayı sonunda başlayacak. Beşiktaş Belediyesi birinci Başkan Vekili ve Meclis üyesi Hasan Bozkurter, hemşerisi Prof. Dr. Uğur Şahin’le gurur duyduğunu dile getirerek,” Almanya’da yaşayan ve aslen İskenderunlu hemşerimizin bu başarısı bizi ziyadesiyle memnun etti. Ben de bir Hataylı olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bunlar, kolay başarılar değil ve şu an tüm dünya ülkeleri, Hataylı hemşerimiz Prof. Dr. Uğur Şahin’i yakından takip ediyor. Türk yetkililerin ve bilim insanlarının da gerekli desteği vermesini diliyorum.”

Etiketler: coronavirüscoronavirüs haber, iskenderun, iskenderun haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER