Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderunspor Stadına Kavuşuyor

İskenderunspor Stadına Kavuşuyor

Koltuk döşeme işlemine başlanan Sarıseki’deki yeni stadta, kısa süre sonra çimlenme işlemine başlanacak, satdın tamamı kapalı tribün olacak.
İskenderunsporun son zamanlarda yaşadığı stad sorunu had safhaya gelmişti. Kendi evinde oynaması gereken maçları deplasman gibi kimi zaman Antakya’da, kimi zaman Osmaniye’de oynayan takım büyük bir konsantrasyon sorunu yaşıyordu.
Bu konuyla ilgili büyük bir efor sarf eden Ak parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel‘in yoğun çabası sonuç verdi. ERSAVİN grup firmasının yapımını sürdüğü stad, Şubat ayı içersinde maçların oynanmasi için İskenderunsporun hizmetine sunulacak. Mevcut durumda koltuk döşeme işlemi yapılırken, kısa süre içinde çimleme işlemine de başlanarak çalışmalar bitmiş olacak.10960 kişi kapasiteli olacak olan stadyumun tamamı kapalı tribün olarak hizmet verecek.
Bu stadyumun Şubat ayına yetişmesi adına büyük bir efor sarf eden Ak parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel’in bu çabaları İskenderun halkı tarafindan büyük bir takdirle karşılandı. Yapımcı firma ile çalışmaları koordineli bir şekilde sürdüren milletvekili Özel, amaçlarının İskenderunsporun bir an önce seyircisi karşısında maçlarını oynamasını ve alacağı başarılı sonuçlar ile bir üst lige çıkmasını arzu ettiklerini ifade etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER