Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTeknik Direktör Karan:",çocuk yaşlarımda İskenderunspor’un maçlarını izlemiştim."

Teknik Direktör Karan:”,çocuk yaşlarımda İskenderunspor’un maçlarını izlemiştim.”

İskenderunsporFK Teknik Direktörü Ümit Karan, küçük yaşta İskenderunspor forması giyen 2 dayısı ile beraber İskenderunspor maçlarına gittiğini kaydederek, “Turuncu-Mavili Kulübün hayranıyım” dedi.
İskenderunsporFK Teknik Direktörü Karan,çocuk yaşlarımda İskenderunspor’un çok sayıda maçlarını izlemiştim.

“Ben, Turuncu-Mavi hayranıyım”

Türkiye 3. Ligi’ndeki ilimiz temsilcilerinden İskenderunspor’un yeni teknik direktörü, Milli Futbolcu Ümit Karan, teknik direktörü olduğu İskenderunspor’un maçlarını küçük yaşlarda iken izlediğini hatırlatarak, “Ben, Turuncu-Mavi hayranıyım” dedi
 Ümit Karan, şunları söyledi:
“Ben de sizler gibi İskenderun ve Turuncu-Mavi hayranıyım. Dayılarım, Ahmet Akar ile Osman Akar, İskenderunspor’da forma giydi. Dayılarımın sayesinde, çocuk yaşlarımda İskenderunspor’un çok sayıda maçlarını izlemiştim.
Geçmiş yıllardan beri, İskenderun bölgesinden Türk futboluna başarılı futbolcular çıkmıştır. Bunların bazıları milli takımımızda da oynayan arkadaşlarımızdır. Başkanımız Hakan Bolat, İskenderunspor’un geleceği için büyük projeleri olduğunu söyleyince, görevi seve-seve kabul ettim. Başkanımız Hakan Bolat, Yöneticilerimiz ve Turuncu-Mavili renklere gönül veren taraftarlarımız ile birlikte İskenderunspor’umuzu daha da iyi yerlere taşıyabilmek için büyük çaba sarf edeceğiz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER