Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİŞKUR İş Kulübü'nden HİKAF Kapsamında Kariyer Çemberi Etkinliği

İŞKUR İş Kulübü’nden HİKAF Kapsamında Kariyer Çemberi Etkinliği

Bilindiği üzere bu yıl 12’cisi düzenlenen HİKAF (Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı) İSTE’de ( İskenderun Teknik Üniversitesi ) gerçekleştiriliyor. İŞKUR iş Kulübü, HİKAF kapsamında ‘kariyer çemberi’ etkinliği yaptı.

İŞKUR İş Kulübü’nden HİKAF Kapsamında Kariyer Çemberi Etkinliği

‘Kariyer Çemberi’ etkinliği İŞKUR İş Kulübü Liderleri Özgün Durgun ve Eren Aslan tarafından düzenlendi. Etkinlik katılımcılar tarafından büyük  ilgi gördü. Sektörünün uzmanı 4 işveren, öğrencilere deneyimlerini aktararak merak ettiği soruları yanıtladı.

İŞKUR iş Kulübü’nden Kariyer Çemberi Etkinliği

Öğrenciler, her masa için bir konunun belirlendiği 4 masada yarım saat kalarak 4 işverenle 2 saatlik bir bilgi alışverişinde bulunma imkanı  yakaladı.

İŞKUR İş Kulübü’nden HİKAF Kapsamında Kariyer Çemberi Etkinliği

Migros Doğu Akdeniz Bölge Direktörlüğünden İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir ve İnsan Kaynakları Bölüm Sorumlusu Fırat Çetin, A.G.M Otomotiv  Filtre Sanayinden İnsan Kaynakları Sorumlusu Funda Omuzubozlu, İskenderun Otorapor Oto Ekspertiz Firmasının Sahibi Mehmet Durgun ve REMAX ADA Gayrimenkul Firmasının Sahibi Ümit Kavani tarafından sırasıyla Mülakat Teknikleri, İş Başvuru ve İşe Alım Aşamaları, Genç Girişimcilik, Beden Dili ve Etkili İletişim konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER