Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaİşletme Sahipleri Zor Durumda Kalıyor!

İşletme Sahipleri Zor Durumda Kalıyor!

Antakya Dericiler Sitesine ulaşımı sağlayan yolda ki çalışmaların aylardır sürüyor olması yolu kullanan işletme sahiplerini zor durumda bırakıyor.

Geride bıraktığımız Nisan ayından bu yana yol üzerinde yürütülen çalışmalar nedeniyle mağdur olduklarını tekrarlayan işletme sahipleri kendi aralarında imza toplayarak imzaları hem Hatay Büyükşehir Belediyesi HATSU birimine hem Hatay Valiliğine verdiler.


Onlarca adet büyük ölçekli firmanın ve çalışanlarının mağdur edilmesinin doğru olmadığını belirten şirket temsilcileri, aylardır sürdürülen çalışmaların bir an önce bitirilerek hizmete geçirilmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ricada bulundular.

Kendilerine alternatif yol sunulsa da faydalı olmadığını aktaran işletme sahipleri, “İş hacmimiz ciddi düşüş gösterdi. Nisan ayından bu yana sürdürülen çalışmanın bitirilmesi için ek ekipler görevlendirilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandılar.

Gazetemiz yazarı Ali Yolcu’nun konuya ilişkin sorusun yanıtlayan HATSU Genel Müdürü İkbal Akpolat çalışmaların sonuna gelindiğini söyledi ve işletme sahiplerinden kısa bir süre daha sabır istedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER