Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSO 500 listesine giren iş insanlarına tebrik plaketi

İSO 500 listesine giren iş insanlarına tebrik plaketi

İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen kriterler çerçevesinde Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran bölgemiz kuruluşlarına Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasından ziyaretler gerçekleştiriliyor.

İlk olarak Payas ilçemizdeki sanayi kuruluşlarına yapılan ziyarete Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Dede Tokgöz ve Muhammet Arslan ile Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür katıldı.

İlk ziyaret Net Haddecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine gerçekleştirildi. Net Haddecilik Sahibi Mahmut Kirmit ile bir araya gelen heyet sanayinin sorunlarını ve iş insanlarının talep ve beklentilerini dinledikten sonra elde edilen başarıdan dolayı firma yetkililerine plaket takdim etti.

İkinci ziyaret Tufan Endüstri Demir Çelik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’a gerçekleştirildi. Plaket takdiminin ardından Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan gelen heyetle basına kapalı olarak bölgenin sorunları ve Payas Osb hakkında görüş alışverişinde bulundu. Süreç hakkında bilgiler verdi.

Payas bölgesinde İSO 500 listesine girmeyi başaran Corbus Çelik Sanayi Anonim Şirketine yapılan ziyarette ise Şirket Müdürü Mustafa Çiçek’e Yönetim Kurulu Başkanı Salim Metin adına plaket takdim edilerek şirket faaliyetleri hakkında bilgiler alındı.

Heyet dördüncü ziyaretini Koç Metalürji Anonim Şirketine gerçekleştirdi.  Burada Koç Haddecilik İşletme Müdürü Murat Umur‘e Adil Koç Adına plaket takdim ederek işletmenin Güneş Enerji Üretimiyle ilgili olarak gerçekleştireceği yatırımlar konuşuldu.

Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür, Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Dede Tokgöz ve Muhammet Arslan son ziyaretlerini ise İSO’nun en başarılı firmalar listesine yer alan Atakaş Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine yaptı. Şirket Müdürü İhsan Ar tarafından kapıda karşılanan heyet burada uzun soluklu bir sohbet gerçekleştirdi ve sanayi yatırımlarının ülke ekonomisine olan katkısı konuşuldu. İhsan Ar Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takdim edilen tebrik plaketini Recep Atakaş adına alarak gösterilen nezaketten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım; “İstanbul Sanayi Odası’nın 1968 yılından beri, değerlendirmeye alarak belirlediği 500 firma içerisinde Dörtyol ve Payas ilçemizden 8 firmanın yer almış olması bizleri oldukça gururlandırdı. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye işyerlerimize Payas Kaymakamımız sayın Dr. Polat Kara önderliğinde ziyaretler gerçekleştirerek birer tebrik plaketi takdim ettik. Önümüzdeki günlerde de Dörtyol bölgemizdeki firmalarımıza ziyaretler gerçekleştireceğiz. Elde edilen başarı hem ilçelerimizin, hem de serhat şehrimiz Hatay’ın adının ulusal ve uluslararası bazda duyurulması adına oldukça kıymetli buluyoruz. Dünya ve ülkemizdeki ekonomik sarsıntılara rağmen istihdam ve üretim yaratarak katma değer oluşturan tüm sanayici ve iş insanlarımıza müteşekkiriz. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER