Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke Gündemiİstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Ali İsmail Korkmaz paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Ali İsmail Korkmaz paylaşımı

Eskişehir’deki Gezi protestolarında polis ve eli sopalı bir grup tarafından darp edilen Ali İsmail Korkmaz 38 gün süren yaşam mücadelesini 10 Temmuz 2013’te kaybetmişti. Korkmaz, ölümünün 7. yılında unutulmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Ali İsmail Korkmaz paylaşımı

Eskişehir’deki gezi protestoları sırasında girdiği ara sokakta polis ve eli sopalı bir grup tarafından darp edilerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz, ölümünün 7 yıl dönümünde sevenleri tarafından
anılıyor. Korkmaz’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle sosyal medya #AliİsmailKorkmaz etiketiyle binlerce mesaj paylaşıldı.

“Rahat uyu güzel çocuk…”

Paylaşım yapanlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da bulunuyor. İmamoğlu paylaşımında “Düşlerinde özgür bir dünya olan tüm masum yüreklere… Rahat uyu güzel çocuk, ruhun şad
olsun.” ifadelerine yer verdi.

38 gün komada yattı

2 Haziran 2013 günü Eskişehir’de Gezi Parkı protestolarına destek amaçlı düzenlenen yürüyüşe katılan ve polisin müdahalesinden dolayı ara sokaklara kaçan Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, polis ve eli sopalı gruplarca darp edildi.

Darp edildikten sonra gittiği hastanede nöbetçi doktor tarafından tedavi edilmeyen, ilk tıbbi müdahaleyi ancak 20 saat sonra alabilen Korkmaz’ın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. 38 gün boyunca komada kalan  Korkmaz, 10 Temmuz 2013 günü hayatını kaybetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER