Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayİstanbul  Hatay Günleri 22-25 Eylül de

İstanbul  Hatay Günleri 22-25 Eylül de

 

Hatay’ın yurtiçinde tanıtımının amaçlandığı Hatay Tanıtım Günleri ile ilgili önemli bir adım atıldı. Hatay Valiliği’nden alınan izinle Hatay Dernekler Federasyonu çalışmalarına hız verdi. 22 ila 25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe fuar alanında gerçekleşecek olan Hatay günleri için çalışmalar hızlandı. Hatay dernekler federasyonu başkanı Hüseyin Yılmazer ve dernek ikinci başkanı Alparslan Özdemir yoğun çabaları çerçevesinde Hatay’daki bürokrasi ve STK nı dolaşarak Hatay’ın kültür ve sanatına İstanbul’daki etkinlikle tanıtmayı amaçlıyor.

VALİ DOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİLDİ

22-25 Eylül 2022 Tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilen Hatay Günleri ile alakalı Valilik Izni ve oluru alındı. Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer Hatay Dernekler Federasyonuna vermiş olduğu desteklerden dolayı Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür edildi.

BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİLER

Hatay Dernekler Federasyonu heyeti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 22-25 Eylül Hatay Tanıtım Günlerine verdiği destekten dolayı Başkan Savaş’a teşekkür edildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER