Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİstanbulİstanbul’da “Ras El Seni” Kutlaması

İstanbul’da “Ras El Seni” Kutlaması

Antakya Kültürünü Tanıtma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Ahmet Kara ve yönetim kurulu üyelerinin olağanüstü özveri ve gayretleriyle gelenekselleştirilen Ras El Seni gecesinin biri daha üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Antakya Kültürünü Tanıtma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğinin bu geleneksel ve özel gecesine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay eski milletvekillerinden sanatçı Hilmi Yarayıcı, Silivri Belediye Meclis üyesi Süheyl Kırkıcı, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Besim Ünsaldı, Araştırmacı yazar Deniz Büstani, Kâğıthane CHP ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ, Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer ve Yönetim Kurulu üyeleri katılarak geceye destek verdiler.

Açılış konuşmasını yapan Antakya Dernek başkanı Ahmet Kara, günün anlam ve önemini anlatarak üyelerin Ras El Seni Bayramını kutladı.
Başkan Kara, Antakya Kültürünü Tanıtma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği olarak birlikteliğin sağlanmasına ve güç oluşmasına önem verdiklerini bunun için ellerinden gelen çabayı gösterirken kendilerine destek verenlere de teşekkür etti.

Ras El Seni Geleneğinin ilerleyen yıllarda da sürdürülerek dernek üyelerinin daha da artırılarak güç birliğinin oluşmasını sağlayacaklarını oluşan bu gücü de dernek üyelerinin yararına olacağını bunun için var güçleriyle çalışmalarına ve etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti.

AHMET KARA’DAN TEŞEKKÜR

Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amacına ulaşan bir gece oldu. Antakya’da olduğu gibi burada aynı samimi ortamda kutladık. İmkânı olan, olmayanla paylaştı. İnsan merkezli bakış açısı hakimdi unvanlar ön planda değildi, herkes doyası eğlendi. Tarihten bu yana hep birlikte sevginin paylaştıkça büyüyeceğinin inancıyla büyüdük. Mutluluksa hayatımızın her gününde yaşayacağımızın inancı vardı. Kültürümüzün Güzel duyguları yaşatmamız gerektiğinin bilinciyle yola çıktık. “Mutluyuz “ Dostane bir ortamda bir geceydi. Ben ve yönetim kurulum adına şükranlarımızı sunarız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER