Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİSTE Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

İSTE Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) Erasmus+ Programı Uluslararası Kredi Hareketliliği projesi alanında yapmış olduğu başvurusu başarılı bulundu ve bu proje dahilinde hibe desteği almaya hak kazandı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE), Erasmus+ Programı KA171 (Uluslararası Kredi Hareketliliği) projesi alanında yapmış olduğu başvurusu Türkiye Ulusal Ajansı dış uzmanlarının değerlendirilmeleri sonucunda başarılı bulundu ve bu proje dahilinde ortak olunan yükseköğretim kurumlarıyla hareketlilik faaliyetleri için 28 bin 95 € tutarında hibe desteği almaya hak kazandı.

İSTE’nin uluslarasılaşma hedeflerine paralel olarak kazanılan hibenin İSTE Ailesine, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci;  “Uluslararası değişim programları kapsamında gelen/giden öğrenci, akademik – idari personel ve araştırmacı sayısını artırmak, Uluslararası İşbirliği anlaşmalarının ve kurumlar arası anlaşmaların sayılarını artırmak, İngilizce programlar ve derslerle uluslararasılaşmayı teşvik eden bir eğitim-öğretim ortamı ve müfredat oluşturmak, İSTE’nin uluslararası düzeyde tanınırlığını sağlamak, Üniversitedeki yabancı öğrenci sayısını arttırmak adına önemli bir başarıya daha imza attık. ” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER