Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİSTE Kurucu Rektörü Dereli Hasan Kalyoncu üniversitesi rektörü

İSTE Kurucu Rektörü Dereli Hasan Kalyoncu üniversitesi rektörü

YÖK Prof. Dr. Türkay Dereli’yi Hasan Kalyoncu Üniversitesine vekaleten rektörlük görevine atandığını resmi sayfasında duyurdu.

İSTE Kurucu Rektörü Dereli Hasan Kalyoncu üniversitesi rektörü

İSTE Kurucu Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli İskenderun teknik üniversitesine 2. kez rektör olarak atanmasından kısa bir süre sonra emekliliğini isteyerek emekli olmuştu.
Kamuoyunda merak uyandıran bu emeklilik işleminden sonra Prof Derelinin Gaziantep te ulunan Vakıf üniversitesi Hasan Kalyoncu üniversitesi rektörlüğüne vekaleten atandı
Rektör Dereli Körfez gazetesinin Konu ile ilgili sorularını yanıtladı.
İskenderun da Bazı çıkar gruplarının kendisi ile ilgili bir yıpratma girişimine başladığını belirten Dereli “Kişilerle uğraşmayacağım.Kurucu rektör olarak İSTE de yaptıklarım ortada.İskenderun halkı ile sivil toplum örgütleri ile uyumlu bir calışma sağladım.Devlet büyüklerimiz böyle uygun gördü.Hizmete Gaziantep te devam edeceğim” dedi
İSTE ile ilgili olarak her zaman yardımcı olacağını kaydeden Prof Dereli Sözlerini “İskenderun halkına İste Öğrencilerine öğretim kadrosuna Kısacası İskenderun da ki dostlara selam gönderiyorum ” diyerek noktaladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER