Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİSTE Merkez Yerleşkesinde Aşı İmkanı

İSTE Merkez Yerleşkesinde Aşı İmkanı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Yerleşkesinde yeni eğitim-öğretim yılında aşılarını yaptırmak isteyen öğrenciler ve personeller için aşı noktası kuruldu.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Yerleşkesinde İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından İSTE koordinesinde yeni akademik yılın daha sağlıklı ve güvenli yürütülmesi için aşı noktası kuruldu. Merkez Yerleşkede İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinin görev aldığı aşı noktasında, aşılarını yaptırmayanlar ya da eksik aşısı olan öğrenciler ve personeller hızlı ve randevusuz bir şekilde aşılarını yaptırabilecek.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Sevgili İSTE Ailesi, üniversite yerleşkemize tekrar kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu dönemin sağlıklı ve güvenli biçimde sürdürülebilmesi için aşı olmamız şart. Lütfen bu konuda hassasiyet gösteriniz. Aşılarınızı en kısa zamanda tamamlayabilmeniz için bugün Merkez Yerleşkemizde İlçe Sağlık Müdürlüğü işbilirliğiyle bir aşı noktası kurduk. Aşı noktasında randevusuz olarak aşılarınızı olabilirsiniz. Ayrıca maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun hareket etmemiz gerektiğini de hatırlatmak isterim. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.

Aşı olmak isteyen öğrenciler ve personeller 07.10.2021 tarihlerine kadar İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Yerleşkesinde’nde kurulan aşı noktasına gelerek aşılarını yaptırabilecekler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER